Ontdek ons verhaal

Over Skål

Skål betekent ‘proost’ in het Zweeds en daarmee dekt de naam eigenlijk al direct de lading. Skål is een gezellig intiem restaurant dat zich zowel qua interieur als cuisine laat inspireren door Scandinavie. Minimalisme en het werken met lokale, eerlijke producten zijn kernbegrippen die bij ons de boventoon voeren.

Wij zijn gevestigd in een knus pandje aan de Maasstraat in Grave, waar u in een losse sfeer kunt genieten van voortreffelijke wijnen, maar ook van typische Scandinavische (fris)dranken. Als het over de gerechten gaat, kunt u van ons verwachten dat wij veel in het seizoen zullen werken en dat wij zoveel mogelijk gebruik zullen maken van de prachtige producten die in onze directe omgeving te verkrijgen zijn. Een voorbeeld hiervan, is onze samenwerking met lokale boeren, zodat wij exact weten waar het vlees waar wij mee werken, vandaan komt en wat voor leven het dier heeft gehad.
Skål is een plek waar u evenwel welkom bent voor een borrel en een bite in de namiddag, maar waar u ook avondvullend kunt dineren. Het verhaal achter onze producten is belangrijk, maar smaak is en zal altijd op nummer 1 blijven staan. Wij hopen u snel welkom te mogen heten op onze bijzondere plekje in Grave!